Particulieren Ondernemers Verenigingen

Heeft u schade te melden?

Heb je een schadegeval dan helpen we je graag verder bij ons op kantoor, via telefoon, via KBC touch of KBC Mobile

  • 01 / 02

Welkom bij Certemo Verzekeringen



Alles begint met een goed gesprek: Wij luisteren graag naar uw wensen en behoeften. Na dit gesprek werken we een verzekeringsvoorstel op maat voor u of uw bedrijf uit. 


Verzekeren is geen eenvoudige materie. Het is belangrijk dat u steeds bij iemand terecht kan, een vertrouwd gezicht, een vast aanspreekpunt. Mensen met een pak ervaring en doorzicht in deze ingewikkelde materie. 


Bij schade staan wij u persoonlijk bij met onze uitgebreide kennis en kunde. Bij discussies over aansprakelijkheden, procedures voor rechtbanken, kunnen wij een meerwaarde voor u betekenen. Indien nodig doen wij een beroep op externe schade experten of advocatenkantoren. Wij vinden het belangrijk om u correct en duidelijk te informeren. Wij streven naar een goede en correcte schadevergoeding. 


Ons professioneel team staat graag klaar om u verder te helpen. Wij zijn bereikbaar in onze kantoren Duffel, Koningshooikt en Putte.


Kom gerust langs, wij ontvangen u met veel plezier! 









Heb je vragen?

Spring even binnen in ons kantoor, zonder afspraak of maak een afspraak na de kantooruren als dit je beter uitkomt. We bekijken samen welke verzekeringen het best bij jouw situatie past.